Ledelse

LeanDesign ApS leverer rådgivning indenfor byggeriets processer herunder planlægning og styring. Desuden håndterer vi opstået konklifter som uenigheder og bidrager til løsning (hurtig løsning) samt foretager også gerne uvildig syn og skøn af forhold, hvor der måtte være uenighed om både rådgivnings- og håndværksmæssig korrekt udførelse med fokus på det byggetekniske.

Pris og tid

  Vi har erfaring med planlægningsarbejdet – både i tid og økonomi. Det er både projektering og udførelse, hvor vi kan levere lokationsbaseret planlægning, VDC løsninger og mere traditionelle værktøjer anvender vi også.

Styring

  Vi tilbyder at styre projektet, om det er i projekteringen som under udførelsen eller som del af garantiarbejdet. Det kan være dele af projektet som hele projektet. Alt efter behov og kompleksitet og størrelse, sammensætter vi det mest egnet team, enten af enkelte eller af flere.

Syn & Skøn

  Vi er medlem af IDA´s Syn & Skøn og foretager også arbejdet med voldgiftnævnet for byggeri og anlæg, voldgift.dk.Skulle uenigheden, reklamationen eller konflikten ikke være kommet så langt, foretager vi gerne uvildig syn og skønsforretning også gerne overfor forholdet mellem private og professionelle.

Konflikter

  Med tilknyttet og uddannet konfliktmægler, går vi gerne ind med en upartisk mægler rolle og bidrager gennem en forholdsvis kort og kontrolleres proces til en løsning af den opstået konflikt.