Om os

 1. Forside
 2. /
 3. Om os + GDPR

LeanDesign startede i 2006 og blev anpartsselskab i 2008. i 2018 udførte LeanDesign totalrådgivning og havde flere arkitekter, ingeniører og konstruktører ansat og omsatte for over 5 mio. kroner. På baggrund af regnskabernbe fra 2015, 2016, 2017 og 2018 fik LeanDesign tildelt årets Gazelle 2019 den 10. december 2019.

 

I 2019 er en stor del af totalrådgivningen solgt til anden rådgiver.

I dag har LeanDesign ApS specialiseret sig med fokus på, at løfte og øge kvaliteten i byggeriet ved at tilbyde kvalitetsarbejde og projektgranskning – således er vores ydelser i dag kategoriseret som følgende:

 • Kvalitet
 • Kontrol
 • Teknik
 • Ledelse

Vi er en fast stab af kompetence og veloplagte rådgivere med hvert vores fag og sammen kan vi samle lige præcis det teamet, der kan udføre den nødvendige granskning som øvrige ydelser, da vi er uddannet som:

 • Arkitekt MAA
 • Ingeniører IDA
 • Konstruktører MAK
 • Byggeøkonom MDB
 • Øvrige herunder specialister (eksterne)

Vi er medlem af Danske Ark, Danske Boligarkitekter, Danske Byggeøkonomer og RICS og der desuden:

 • Certificeret DGNB konsulent, kontorbyggeri, boliger og offentligt byggeri
 • Brandrådgiver
 • IKT Leder og IPP LEDER
 • Bedre Bolig rådgiver
 • Drone operatør
 • Termograf

Vores Revisor er Aaen & Co i Helsingør og banken er Spar Nord, også Helsingør.

Vi er ikke ansvarsforsikret, hvorfor vores ansvar til enhver tid er begrænset.

GPDR

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller “abonnent” øvrig brug af services eller foretager køb via websitet, hvilket du dog ikke kan pt.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Men disse kan have svigt elelr fejl, hvilket vi ikke kan stå til ansvar for, da vi alene anvender almindelige gængse produkter som word-press.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jcc@leandesign.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af LeanDesign ApS, CVr. 31413354

Vores ydelser

Bliv ringet op

Du kan altid ringe til os – i hverdage tager vi telefonen mellem 07.00 og 17.00 og i weekender, hvis det haster mellem 10.00 og 15.00 – du kan ringe til os på vores hovednummer: Tlf. +45 45 48 01 85