Nyheder

  1. Forside
  2. /
  3. Nyheder

Læs vores nyheder her

Eller følg os på Facebook eller linkedIn, Twitter eller Instagram

Vi vil gerne fortæller om vores hverdag, om hvad der sker hos os og hvilke projekter vi arbejder med. Ofte skriver vi på vores Facebook og LinkedIn og viser billeder på Instagram og skriver på Twitter og engang imellem bringer vi nyheder på denne side – så det ikke bliver hver uge men cirka hvert måned bringer vi nyt her.

Facebook

2 months ago

LeanDesign

Nytårskur
Snart er det nytår og det betyder også, at det igen er tid til nytårskur på Kulturværftet i Helsingør. Det holdes den 07. Januar 2020 fra kl.17.00 til 19.00 og alle er velkommen. Her vil der være forskellige indslag, blandt andet Borgmesteren lykønskninger til de virksomheder med bopæl i Helsingør Kommune, der i 2019 blev nomineret til Gazelle Prisen 2019.
LeanDesign ApS fik den 10. december overrakt årets Gazelle 2019 i Børsens store afslutningsarrangement i Tivoli Hotel & Congress Center - sammen med de andre virksomheder, der også fik denne tildeling.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

LeanDesign

Det er en hemmelighed...

Men om ikke så længe, vil vi kunne præsentere en helt ny digital løsning til bygge- og anlægsbranchen. Løsningen vil kunne medvirke til, at bygherre, rådgivere, myndigheder, entreprenører og leverandører får ens opfattelse af samme byggeri. Det er der mange fordele ved. Vi har de seneste måneder arbejdet hårdt på løsningen, og investeret i både hardware og software. LeanDesign skal nemlig være de første, der leverer holografiske løsninger til byggeriet. Ikke kun som illustration af fremtidige forhold, men også af løsninger og detaljer i byggeriet, føringsveje for kanaler, samlingsdetaljer og mere. Første forsøg kan ses på foto, men der er lang vej endnu - så vi knokler videre - men husk, at det er en hemmelighed endnu. JCC
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

LeanDesign

Rigtig godt nytår - personligt ser jeg frem til 2019 med nye vinde, men ser også tilbage på 2018 som det travleste år, jeg nogensinde har oplevet.

Nu stopper jeg som underviser og adjunkt på KEA – men det er ikke den eneste forandring, der vil ske for mig i 2019. Som pressemeddelelsen lyder sker der nemlig også nyt for LeanDesign som følgende: ”LeanDesign og Dall & Lindhardtsen har gennem længere tid haft et tæt og strategisk samarbejde på en række projekter og med en række faste bygherrer. Dall & Lindhardtsen overtager fra 2019 en del af LeanDesigns ressourcer og kompetencer. Udover Jens Christian tilknyttes yderligere en række af LeanDesigns kompetencer, herunder både ingeniører, bygningskonstruktører og byggeledere Dall & Lindhardtsen.

Med virksomhedernes samlede kompetencer, vil det styrke positionen som den største arkitektvirksomhed i Helsingør samt give større tværfaglig rækkevidde. Vi vil fremover kunne tilbyde eksisterende og fremtidige kunder rådgivning inden for alle af byggeriets fag hos Dall & Lindhardtsen, mens LeanDesign vil tilbyde mere specialiserede ydelser.

LeanDesign startede i 2006 og blev anpartsselskab i 2008. I 2018 udførte LeanDesign totalrådgivning og havde flere arkitekter, ingeniører og konstruktører ansat og omsatte for over 5 millioner kr. I fremtiden vil LeanDesign ApS specialisere sig indenfor 4 områder, Kvalitet, Granskning, Teknik og Proces, hvorfor www.leandesign.dk er fra 2019 ændret til de nævnte ydelser.

Totalrådgivningen sker fremadrettet hos Dall & Lindhardtsen, mens specialiseringen sker hos LeanDesign.”

Det er en kortere gengivelse, som jeg har lavet og valgt at bringe her til mit netværk i håbet om, at vi også i 2019 kan følges i branchen og være i netværk her på LinkedIn. Jeg ser frem til 2019 med smil og tilbage på 2018 med smil – så trods ualmindelig travlhed i 2018, indfandt julefreden sig endelig i dag hos mig.

Godt nytår kære Facebook netværk.

Jens Christian
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

LeanDesign
View on Facebook

1 years ago

LeanDesign

LeanDesign anvender seneste nye teknologi og digitale løsninger😲

Med optimeret procceser giver vi nu mulighed for at visualisere dine ønsker, på en nemmere og mere effektiv måde👊🏻

Se hvordan vi kan opmåle og tegne både eksisterende og fremtidige forhold på under en uge.
... See MoreSee Less

View on Facebook