Digital

  1. Forside
  2. /
  3. Digital

Her finder du vores digitale løsninger og værktøjer

Ingeniørhuset, IDA

I forbindelse med, at vi havde projekteringen af ombygning af og tilbygning til Ingeniørhuset for Ingeniørforeningen Danmark, udarbejdede vi projektet i VDC – Virtuel Design and Construction. Projektet var i byggeprocessen kompleks og VDC projektet gav alle forståelse for og enighed om byggeprocessen i udførelse men også i tid og pris. VDC projektet blev udarbejdet af vores Virtual Design Center ApS som er 100% ejet af LeanDesign ApS.

Læs mere om projektet

Hundested Skole – på en uge

Projektet er Halsnæs Kommunes udflytning fra eksisterende sundhedshus og ud på i alt 5 destinationer og adresser, som i den forbindelse skal ombygges og renoveres og udvides. Her har vi taget en af de 5 adresser – nemlig den tidligere skole på Nørregade i Hundested, og overfløjet bygningen for opmåling med Drone. Opmåling er med punktskyer overført til BIM modellen af eksisterende forhold. Herefter fremkommer vi med oplæg til fremtidige forhold som visualiseres i foto, film, tegning og Virtuel Reality løsning.

Læs mere om projektet

Gefion Centeret

Projektet er en udvidelse af Gefion Centreret og samtidig med renovering og modernisering med nye funktioner – for både de forretningsdrivende som beboere og ikke mindst for offentligheden, der får et nyt byrum.

Læs mere om projektet

Helsingør Nordhavn

Projektet er en større ombygning af et tidligere bådværft og skibshandel, som nu er ombygget til restaurant og Cafe samt Galleri – visualiseringen bidrog til beslutningstagernes stillingstagen og til brugere som lejere – Alle var enige om, hvad projektet omfattede og hvordan det færdige resultat skulle blive efter ombygningen og renoveringen.

Læs mere om projektet